Trekhaakkabelsets

Trekhaakkabelsets

ECS Electronics ontwikkelt en produceert trekhaakbekabeling voor ieder merk en type voertuig. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de automotive industrie. Waar nodig wordt de CAN-Bus technologie toegepast.

Doordat ECS gebruik maakt van hetzelfde merk en type connectoren als in het voertuig, maken we uiterst betrouwbare verbindingen die snel en eenvoudig zijn aan te sluiten. Hierdoor is het risico op beschadiging van de voertuigbekabeling en voertuigelektronica nihil. Met een ECS kabelset bent u verzekerd van een prima prijs-kwaliteitverhouding en 100% tevredenheidsgarantie. Daarnaast wordt een duidelijke handleiding met afbeeldingen meegeleverd.

Verder biedt ECS een technische website en helpdeskondersteuning aan. Onze ontwikkelaars kennen alle details van de door hen ontworpen sets en auto’s waarvoor deze bestemd zijn en hebben een antwoord op al uw vragen. Door de technische ondersteuning loopt u geen enkel risico op foutieve montage, hierdoor worden de kabelsets nog veiliger voor u en uw klant.

Kwaliteit

De techniek blijft zich ontwikkelen en de eisen binnen de auto-industrie worden steeds hoger. ECS producten zijn veilig en duurzaam. Kwalitatief hoogwaardige, voertuig specifieke ontwerpen zijn het resultaat van geavanceerde technologieën, voortdurende controles en testen in iedere fase van het productieproces.

Kwaliteit is een aspect dat ECS Electronics constant wilt verbeteren. Er wordt voortdurend getest om aan de gestelde normen te voldoen. ECS is IATF 16949 gecertificeerd, wat betekent dat alle processen binnen de organisatie zijn vastgelegd en aan de gestelde eisen van de automotive sector voldoen.

Daarnaast werken we er voortdurend aan om aan de eisen van de regelgeving te voldoen en de milieuprestaties te controleren. Dit heeft geresulteerd in een ISO 14001 certificering.
Certificates