Vehicle coding

Voertuig codering

In samenwerking met AutoNiveau bieden we u een oplossing aan voor voertuig codering, na de installatie van een ECS trekhaakkabelset.

Wat is het?
Met dit online platform wordt het voertuig verbonden met ons service center and wordt gecodeerd door diagnose professionals. Dit scheelt u veel tijd en effort. Daarnaast hoeft er niet geïnvesteerd te worden in dure codering apparatuur, software updates en jaarlijkse fees. Met onze service betaalt u één vast bedrag per codeersessie. Omdat het service center toegang heeft tot meerdere codering apparatuur is dit de meest complete oplossing in de markt. Additionele services zoals het programmeren van sleutels, het coderen van motor management en remsystemen.

De remote kan apart gekocht worden (399 euro) of als pro-package (849 euro), inclusief een Samsung tablet en een professionele case met op maat gesneden inzetstukken voor het veilig opbergen van de remote en tablet.

Wat heeft u nodig?
Om gebruik te maken van deze service heeft u alleen maar een remote nodig. Het interface wordt verbonden met uw eigen Android device of met de Samsung tablet die geleverd wordt met de ECS voertuig codering pro-package.

Hoe werkt het?
Voertuig codering na de installatie van een trekhaakkabelset is nog nooit zo makkelijk geweest. Dit kan nu worden gerealiseerd in drie simpele stappen.

Stap 1
Verbind de remote met de EOB-stekker in het voertuig en met de tablet, welke verbonden is met het internet via Wi-Fi of 3G / 4G. De app start automatisch.
Stap 2
Het service center ontvang automatisch een signaal en start de codeersessie.
Stap 3
Zodra de codeersessie is afgewerkt, wordt u geïnformeerd via de app an het voertuig zelf (middels een lichtsignaal of de claxon). U ontvangt de factuur in uw account. Uitsluitend succesvolle codeersessies worden in rekening gebracht.

Hoe koopt u de service?
Vul het registratieformulier in en verzend deze om AutoNiveau te informeren en om uw inkoopfactuur op te vragen. Zodra uw betaling registreerd is bij AutoNiveau, wordt de remote verstuurd en afgeleverd binnen 3-5 werkdagen. De codeer tokens zijn beschikbaar via de app wanneer uw account is ingesteld. 
AutoNiveau Algemene voorwaardenECS vehicle coding is powered by AutoNiveau 
AutoNiveau is gestart in 2005 met als doel bedrijven in de automobiel branche te ondersteunen. Sindsdien zijn voor diverse importeurs, dealers en universele autobedrijven verschillende soorten trainingen ontwikkeld en gegeven. Door onze open en heldere manier van communiceren zijn inmiddels vele bedrijven klant van AutoNiveau en zijn met diverse partners nauwe samenwerkingen opgezet. Door deze nieuwe samenwerkingen zijn onze diensten verder uitgebreid met een technische helpdesk waardoor we bedrijven nog beter kunnen ondersteunen.

Folder Voertuig Codering